Energiek Ondernemen tijdens de Internationale Therapeutenbeurs 17 & 18 november in Houten.

Energiek Ondernemen tijdens de Internationale Therapeutenbeurs 17 & 18 november in Houten.


De eerste keer op deze beurs en razend nieuwsgierig natuurlijk. Bij de inschrijving wilde wij graag onder het kopje “Biohacking” worden geplaatst. Helaas dat bestond niet, dan toch maar onder voeding en suppletie en dat dekt voor de meeste mensen ook wel de lading. Toch zijn wij wat anders en dat de term “Biohacking” nog niet bestaat op de internationale therapeuten beurs zegt ons dat we lekker vooruitstrevend bezig zijn. En reden om daarover nog maar eens een blog te schrijven maar natuurlijk ook om iedereen die iets heeft met gezondheid, en dat is volgens ons iedereen, uit te nodigen om naar de beurs te komen. Stuur gerust een berichtje en dan ontvang je een kortingskaart en komen we je persoonlijk begroeten op de beurs.

Biohacking, Energiek Ondernemen en Lifevantage!
Inmiddels is Biohacking wereldwijd een zeer populaire term aan het worden die tegenwoordig steeds meer wordt gebruikt. Je vraagt je misschien af wat Biohacking betekent? Nou, Biohacking kwam al in 2005 in de programmeur- en makerscommunity's van San Francisco binnen, door middel van eenvoudige demonstraties van basisexperimenten. Toen de DIYbio-experimenten de focus van de hackers werden, kreeg de hobby een extra impuls.
In 2018 zijn er vele manieren om je lichaam te biohacken, zoals voeding, sporten, het verbeteren van je slaap, de manier waarop je denkt, en nog veel meer.

Wij hanteren een andere benadering van Biohacking dan de meeste bedrijven. We kijken er vanuit een aanvullende kant naar.
Supplementen kunnen heel dubbelzijdig zijn. De verkeerde kunnen meer kwaad dan goed doen, maar de juiste kunnen je gezondheid enorm verbeteren, zelfs als je al een goed voedingspatroon hebt.
10 voedingsstoffen die (bijna) iedereen moet innemen: Vitamine D, Vitamine C, Vitamine A, Vitamine K2, Magnesium, Krill olie, L-thyroxine, Zink en koper, Methyl foliumzuur en methyl B12, Jodium

Vitaminen A, D en K hierboven werken op een geweldige manier voor het immuunsysteem, hart en botondersteuning. U kunt ze allemaal in één supplement krijgen.

Biohacking met anti-aging supplementen.
Nutrigenomica worden gebruikt om natuurlijke antioxidanten, phytonutriënten en natuurlijk voorkomende co-enzymen te identificeren om de Nrf2 en Nrf1 paden te activeren en mitochondriale groei en functie te bevorderen.

We raden Protandim Nrf2 aan, omdat u de veroudering kunt aanpakken met het enige supplement dat uw cellen helpt hun eigen antioxidanten te produceren. Leef gezonder. Dat is de kracht van Protandim Nrf2 synergizer.

Biohacking van je darmgezondheid
Een Probiotica zorgt voor een langdurige darmgezondheid en gewichtsbeheersing die hand in hand gaan.
Pro+ maakt gebruik van bewezen ingrediënten, BIO-Tract® gecontroleerde afgiftetechnologie en Wellmune® om uw spijsverterings- en immuunsysteem de geavanceerde ondersteuning te geven die ze nodig heeft. Oftewel, herstel uw darmflora met gezonde bacteriën* Help bij het herstel van de darmintegriteit* Verbetert uw immuunsysteem veilig met Wellmune® - een klinisch bewezen ingrediënt*. Helpt bij het verbeteren van krappe verbindingen en de communicatie tussen je hersenen en je darmen om te helpen signaleren dat je vol bent

*.BIO-tract® is een geregistreerd handelsmerk van Probi USA, Inc. Wellmune® is een geregistreerd handelsmerk van Kerry Luxembourg S.A.R.L. *Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.