Carola Boerstra

Een carrière bij ABN AMRO met als laatste functie kantoordirecteur afgesloten omdat ik meer affiniteit heb met het werken met mensen en het coachen en trainen van mensen. Het commerciële vak vind ik uitdagend, maar vooral de menselijke kant. Samen werken aan de gun-factor, de win-winsituatie en hoe jij je ambitie en ondernemers kwaliteiten kunt benutten. Dat alles in teamverband, dat is wat mij aanspreekt. Ruim 21 jaar ben ik ondernemer in dit vak waarbij gezondheid en voeding centraal staan. Volgens mij willen we allemaal fit & vitaal zijn, een uitdaging aangaan en groeien, voldoende financiële middelen en voldoende tijd hebben om leuke dingen te doen en dat te delen met andere. Met die visie onderneem ik, coach ik en werken we samen zodat ook anderen mensen hun idealen kunnen realiseren.

 

Cobi Overeem

In 2011 heb ik besloten mijn jarenlange ervaring als ondernemer en financieel directeur om te zetten in mijn eigen bedrijf. Door zelf mijn horizon te verbreden en mijn comfortzone op te rekken, heb ik ontdekt dat ik met nog meer plezier en vitaliteit in het leven sta. Deze verandering heeft er voor gezorgd dat ik veel ben gaan sporten en heeft mij ook doen besluiten om te gaan werken als ondernemer/wandelcoach. Daarnaast was ik op zoek naar de mogelijkheid een inkomen op te bouwen wat mij nog meer vrijheid geeft. Tijdens een periode van bezinning werd mij al heel snel duidelijk dat dit bedrijf een oplossing biedt voor de problemen die ik zag bij “traditioneel ondernemen”. Dit, gecombineerd met de mogelijkheid om een “pensioen” op te bouwen wat overerfbaar is, zorgt ervoor dat de problemen die ik voorzag in de toekomst met betrekking tot ons pensioen en de zorgen voor onze gehandicapte zoon, in één keer zijn opgelost.

 

Willy Hagenauw

Ruim 30 jaar heb ik in de reisbranche gewerkt. Een fantastische tijd, vooral het vele reizen. Toch heb ik In 2011 het besluit genomen hier een punt achter te zetten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging buiten de reisbranche. Weer voldoening ervaren en meer tijd voor mijn gezin en familie is wat mij gelukkiger maakt. De punten die mij, vanaf het begin, in dit bedrijf aanspreken zijn de gedrevenheid van de mensen die door intensieve samenwerking een win/win situatie weten te creëren. Een bedrijf starten maar dat niet alleen hoeven te doen. Trainen en coachen van en door enthousiaste partners. Ruimte voor eigen (tijds)invulling. Ik herkende hierin een geweldige kans om een carrière switch te maken. Vanuit loondienst, ondernemen in teamverband in een enorme groeimarkt op het gebied van gezondheid en lifestyle. Elke dag ervaar ik dat dit mij weer in een positieve flow brengt en ik dit ook anderen kan aanraden.